Trešdien, 9. septembrī, Tehniskās jaunrades namā “Annas 2” plkst. 15.00-19.00 norisināsies atvērto durvju dienas pasākums “Annas Tehnovirtuve”, kas iezīmēs divdesmit septīto reizi mācību gada uzsākšanas svētkiem Annas ielā.

Annas Tehnovirtuve sniegs iespēju zinātkāriem bērniem un jauniešiem ielūkoties TJN “Annas 2” “virtuvē” – iepazīties ar kvalitatīvu interešu izglītības pulciņu piedāvājumu, kā arī piedzīvot izglītojošus un aizraujošus paraugdemonstrējumus, meistarklasi un īpašas performances TJN “Annas 2” pagalmā.

Pasākumu būs iespējams vērot arī tiešraidēs TJN “Annas 2” Facebook lapā. Tiešraides vadīs mūziķis Ēriks Loks, kurš tiksies ar nama pedagogiem un veiks reportāžas ar pasākuma norisi.

Pasākuma programma:

15.00-19.00 – Atrodi sev piemērotāko pulciņu! Pasākuma laikā iespēja arī klātienē iepazīties ar TJN “Annas 2” darbnīcu, studiju un pulciņu skolotājiem un nodarbību saturu, kā arī apmeklēt Bērnu Zinātnes centra “Tehnoannas pagrabi” atvērto durvju dienu.

15.00-16.00 – Intervijas ar TJN “Annas 2” skolotājiem Facebook tiešraidēs.

16.00-16.15 – Beatbox paraugdemonstrējumi un atvērtā nodarbība ar Beatbox pulciņa skolotāju Arvi Kantiševu TJN “Annas 2” pagalmā ar tiešraidi Facebook lapā.

16.30 – 17.00 – Ēdienu fotogrāfijas meistarklase kopā ar LAIMA un Selga ar tiešraidi Facebook lapā.

17.10- 17.20 – Intervijas ar TJN “Annas 2” skolotājiem Facebook tiešraidē.

17.20-17.40 – TJN “Annas 2” Vizuālā teātra laboratorijas performance Facebook tiešraidē.

17.40-18.10 – Intervija ar TJN “Annas 2” Lidmodeļu un dronu darbnīcas skolotāju Oskaru Raudiņu, dronu paraugdemonstrējumi un sacīkstes TJN “Annas 2” pagalmā ar tiešraide Facebook lapā.

18.15-18.45 – Ritvara Toma Logina Pavāršovs – performance “IZGARŠOT” TJN “Annas 2” pagalmā. Tiešraide Facebook lapā.
Tiek uzskatīts, ka bērni ir konservatīvi ēdāji un pieaugot iemācās baudīt ēdienu. Taču patiesībā tieši mazotnē garšu un smaržu uztvere ir visjutīgākā, visīstākā. Ar gadiem garšas kārpiņas un ožas receptori vairs neatjaunojas, un ēdiena izgaršošana kļūst par galvas un vēlāk jau par atmiņu procesu. Kā pati dzīve.
Tomēr mēs varam vismaz mēģināt atcerēties šo pirmatnējo spēju izgaršot.

Pasākuma programma TJN “Annas 2” pagalmā būs pieejama ierobežotam apmeklētāju skaitam.

Pasākuma laikā tiks ievēroti valstī noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi un kontrolēta apmeklētāju plūsma.

Lūdzam rūpēties par savu, TJN “Annas 2” darbinieku un citu apmeklētāju veselību un neapmeklēt atvērto durvju dienas, ja esat slims, esat bijis kontaktā ar Covid-19 slimnieku, atgriezies no ārvalstīm vai ja jums jāatrodas pašizolācijā!

Informējam, ka pasākuma laikā tiks fotografēts un filmēts publicitātes nolūkiem.