Tehniskās jaunrades nams „Annas 2” aicina sporta pedagogus un citus interesentus uz profesionālās kompetences pilnveides programmas kursiem “Bērnu veloaktivitāšu organizēšana sacensību formā” (A programma, 12 stundas, saskaņojums Nr.RIMC-18-044)

Kursi notiks š.g.16. un 23.aprīlī 15.00-18.15 TJN „Annas 2” telpās Annas ielā 2 (teorija), praktiskie darbi pēc izvēles Biķernieku KSB, Uzvaras parka vai Bieriņu trasē (viena pēcpusdiena saskaņā ar grafiku). Kursi ir bezmaksas.

Laikā, kad aizvien vairāk pieaug velobraukšanas popularitāte, pieaug arī pieprasījums pēc organizētām bērnu veloaktivitātēm. Programma iepazīstinās ar bērnu veloaktivitāšu organizēšanas pamatprincipiem un rosinās klausītājus tās organizēt arī pašiem.

Lektori:

Aleksandrs Briedis, bērnu velosacensību organizators un interešu izglītības velopulciņu vadītājs ar vairāk kā 40  gadu pieredzi, TJN „Annas 2” interešu izglītības skolotājs;

Lauma Krogzeme, vairāk kā 10 gadus darbojas bērnu velosacensību organizēšanā un vadīšanā; TJN „Annas 2” interešu izglītības skolotāja

 

Pieteikuma anketu līdz š.g. 5.aprīlim iesūtīt ritenvasara@inbox.lv.

Vietu skaits ierobežots!

______________________________
Kursu plāns: kursu_plāns
Pieteikuma veidlapa: pieteikuma_veidlapa