Tehniskās jaunrades nama “Annas 2” lidmodelistu – raķešu pulciņš vasaras karstākajā laikā, no 27. jūlija līdz 4.augustam piedalījās starptautiskās sacensībās Polijā, kuras ik gadu rīko Polijas raķešu modelisma federācija/ Starptautiskā Aviācijas federācija. Pasākuma mērķis vienmēr ir noskaidrot pasaulē labākos raķešu kosmiskā modelisma sportistus. Ka savu virsudevumu komanda uzstāda – iegūt godalgotas vietas un parādīt Latviju starptautiskajā sabiedrībā kā raķešu modelisma lielvalsti. Sacensības tika aizvadītas ļoti veiksmīgi. Mūsu komanda izcīnīja 2. vietu komandu konkurencē un audzēknis Oskars Raudiņš izcīnīja 2. vietu individuālajā konkurencē Radio vadāmo raķešu planieru klasē un 3.vietu izpletņu modeļu klasē. 24 komandu un
391 dalībnieku lielajā konkurencē noteikti būtu jāizceļ arī jaunieša Sanda Gedzuna iegūtā 15. vieta raķešu modeļos ar izpletni klasē un 14. vietu radio vadāmo raķešu modeļu klasē. Iegūtās vietas sevišķi nozīmīgas ir, jo jaunietim šis bija pirmais pasaules čempionāts. Tāpat augstas vietas sasniedza arī Māris Brakovskis Radio vadāmo raķešu planieru klasē (13. vieta) Tāpat arī sacensību laikā tika dibināti kontakti ar citu valstu sportistiem un tika gūtas idejas jaunu, labāku modeļu konstruēšanai.
Ņemot vērā augstvērtīgos rezultātus var secināt, ka Pasaules čempionāts Raķešu kosmiskajā modelismā ir aizvadīts veiksmīgi un dalībnieki atgriezās mājās entuziasma pilni, lai turpinātu iesākto darbu un turpmāk startētu vēl veiksmīgāk.