Šogad Gada balvu interešu izglītībā nominācijā “Debija interešu izglītībā” saņēma TJN “Annas 2” lidmodelisma pulciņa skolotājs Oskars Raudiņš.

Oskars ir ne tikai profesionālis savā jomā, bet arī radošs un mērķtiecīgs pedagogs un jau vairāk kā gadu spēj aizraut audzēkņus, cenšoties viņos ieaudzināt sev piemītošās īpašības. Oskars kā audzēknis lidmodeļu un raķešu pulciņos darbojies no 2006. gada, un pulciņā gūtā pieredze ļauj labāk motivēt audzēkņus darbam un tiekties pēc augstiem rezultātiem. To pierāda gan Oskara personīgie sasniegumi (2016.gadā kļuva par Latvijas Republikas čempionu lidmodelismā), gan Oskara vadītās TJN “Annas 2” audzēkņu komandas sasniegumi. Tā kā lidmodelisms un raķešu modelisms ir cieši saistīti, tad audzēkņi var sevi apliecināt abu jomu sacensībās. Šogad audzēkņu komanda izcīnija 2. un 3. vietu Eiropas čempionātā raķešu modelismā.

Gada balvu interešu izglītībā nominācijā “Par sasniegumiem interešu izglītībā” saņēma TJN “Annas 2” lidmodelisma pulciņa  audzēknis Raivo Lupiks.

Raivo Lupiks lidmodeļu un raķešu modeļu izgatavošanu Tehniskās jaunrades namā “Annas 2” apgūst jau trešo gadu. Iepriekšējā mācību gadā guvis ļoti augstus rezultātus starptautiskā, Latvijas un arī Rīgas mērogā. Liepājā notikušajā pasaules čempionātā vairākkārt pabijis uz visiem pjedestāla pakāpieniem. 2017. gada pavasarī ieguvis divas 1. vietas Valmieras pilsētas atklātajā čempionātā lidmodelismā. Liela daļa vasaras brīvlaika pavadīta, izgatavojot modeļus, ar kuriem startēt sacensībās. Raivo sevi pierādījis gan startējot individuāli, gan TJN “Annas 2” komandā. Lai labi rezultāti būtu arī komandai, Raivo neliedz nedz savu padomu, ne praktisku palīdzību, iedrošinot jaunos audzēkņus turpināt iesākto.